Lediga jobb


Styrelektriker, Göteborg

INUinstallation expanderar i Göteborg och vi söker nu elektriker och ledande montörer.

Vi söker dig som har lämplig utbildning och bakgrund för att vara med och utveckla vår verksamhet i Göteborg. Placering på vårt kontor i Göteborg/Mölndal. Vi jobbar inom ett spännande och utvecklande område med marknadsledande produkter där miljö- och energitänk alltid är i fokus. Vi på INUinstallation jobbar huvudsakligen gentemot INUstyr och utför styrel-installationer samt driftsättning och service på nya och gamla anläggningar. (Tidigare erfarenhet från styrinstallationer krävs ej men är ett plus). Vi har en mycket bra beläggning framöver och söker nu elektriker.

Om du trivs med ett jobb som ställer krav på självständighet och om du gillar omväxling och utmanande arbetsuppgifter som elektriker så tror vi att detta är rätt steg för dig!

Ansökan

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast, skicka ansökan med CV till martin.bolme@inu.se.

Programmerare / Driftsättare/ Projektledare, Borås & Göteborg

INUstyr AB fortsätter att expandera och vi söker flera erfarna programmerare / driftsättare / projektledare inom fastighetsautomation för placering både på vårt kontor i Borås och i Göteborg.

Som programmerare / driftsättare/ projektledare hos oss kommer du arbeta med konstruktion, programmering och driftsättning samt viss del projektledning och service av våra datoriserade styrsystem för klimatkontroll i byggnader. Du kommer få möjligheten att vara med och utveckla vårt applikationsbibliotek för fastighetsautomation samt fungera som en support till övriga medarbetare och vi kan lova dig ett stimulerande och omväxlande arbete med frihet under ansvar.

Vi söker dig som har:

  • Teknisk gymnasiekompetens eller högskolekompetens med flera års arbetslivserfarenhet inom fastighetsautomation / styr- och regler.
  • Goda kunskaper inom data, kommunikation, och framförallt PLC-programmering.
  • Erfarenhet av olika fastighetstekniska system och en förståelse för hur dessa system kan samverka.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Körkort.

Som person är du kreativ, flexibel och har en förmåga att hantera många olika uppgifter samtidigt. Du är ansvarstagande och vill utvecklas i det du gör och det är viktigt att du har en egen drivkraft och kan arbeta självständigt men också att du arbetar bra i ett team.

Ansökan

Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast, skicka ansökan med CV till anders.eriksson@inu.se.